Vse naše rustikalne kuhinje so izdelane iz masivnega lesa oreha, hrasta, bukve, smreke, jelke in češnje, v kombinaciji s kamnom in drugimi naravnimi materiali. Po želji vam vgradimo pomivalna korita iz kamna in armature v rustikalnem stilu. Prav tako je možno rustikalne kuhinje odlično kombinirati z vsemi aparati bele tehnike, ki so lahko sodobnega ali pa starinskega videza.

Z malo domišljije in dekoracije lahko dosežemo rustikalni videz kuhinje, ki bo v pravi užitek za vse, ki uživajo v pripravljanju gurmanskih obrokov za vso družino.

 

Ker je kuhinja eden pomembnejših prostorov v vašem domu, se želimo prilagoditi vašim željam ter celostnemu videzu vašega doma. Izdelamo vam kuhinjo po meri. Pomagamo vam pri izbiri materialov ter svetujemo pri postavitvi kuhinje v vaš prostor. Vse to bo dalo vašemu domu občutek masivnosti, topline in domačnosti. V naši kuhinji rustikalnega stila boste pozabili na skrbi.

Poleg rustikalnih kuhinj vam ponujamo tudi zidane kuhinje ter kuhinje v kmečkem stilu, bio- in ekokuhinje, masivne kuhinje in podeželske kuhinje. V naši ponudbi ne manjkajo niti vitrine in jedilnice v rustikalnem stilu. Ker se zavedamo, kako pomemben je videz, opremimo rustikalno pohištvo z ročaji in kljukami v rustikalnem stilu. Po meri vam izdelamo tudi notranja vrata, strope in lesene stene v rustikalnem stilu, ki se bo skladal s celotno podobo vaše nove kuhinje.

Naša želja je, da se rustikalni videz pohištva zlije z vsemi prostori v vašem domu. Zato smo v izdelavo našega pohištva vnesli ljubezen in kakovost z mojstrovo natančnostjo.